2008. augusztus 24., vasárnap

Sajtos csirkemell/Cheesy chicken breast /Käsige Hühnchenbrust











Mostanában teljesen sajtos csirkemell rajongó vagyok.
Ötletek az elkészítéséhez:
Befűszerezem a csirkemellet, majd fűszer olajon vagy ízesített zsíron ( pl bacon vagy egyéb füstölt szalonnának a zsírját lesütöm) megsütöm. Mikor már átsült és kezd pirosodni a tetejére vágok trappista vagy füstölt sajtot, én még szoktam rárakni pluszban tömlős snidlinges vagy kocka csípős sajtot ( ízlés szerint bármilyen puha sajt mehet rá.) megvárom míg összeolvadnak a ajtok és már lehet is kiszedni. Mivel elég nagy sajtmániás vagyok, kitaláltam, hogy a felszeletelt trappistát megsütöm a zsírban amiben a csirke is sült. Csak belerakom és szinte azonnal fordítom is meg így kiszehető állagú marad, de átveszi a fincsi ízeket.
Krumlipürével szoktuk enni és pár szőlőszemmel még pikánsabb ízt lehet adni ennek az eszméletlen finom egyvelegnek.


I like the cheesy chicken breast.
Ideas to his completion:
Season the chicken breast, you are spice on oil on flavoured fat then ( pl bacon you are anything else smoked the fat of bacon bake) I roast it. When already fried and starts to redden on top of him I cut hard cheese. I wait for it while thaws the cheese and it is possible to take it out already. From a cheese never burns, I roast a couple of slices in the fat because of this in what the chicken was frying.I put it into it only and I reverse it promptly quasi with a consistence which can be taken out in this manner is left over, but takes over the yummy flavours.


Ich mag die käsige Hühnchenbrust. Ideen zu seiner Beendigung: Würzen Sie die Hühnchenbrust, Sie sind Gewürz auf Öl auf gewürztem Fett, dann (pl-Speck sind Sie noch etwas, das dem Fett des Speckes geraucht wird, backen), das ich es brate. Als bereits gebraten und Anfänge, um auf ihn zu röten ich Hartkäse schnitten. Ich warte ihn, während Tauwetter der Käse und es möglich ist, um es herauszunehmen bereits. Von einem Käse brennt nie, ich braten ein paar Scheiben im Fett wegen dieses in, was das Huhn briet. Ich setze es in es nur und ich hebe es sofort quasi mit einem Consistence auf, der in diese Weise herausgenommen werden kann wird zurückgelassen, aber übernimmt die yummy Aromen.

2 megjegyzés: